KSZJ HÍREK

MLSZ FairPlay foci kupa

A KSZJ 10. osztályos lányai Varga Petra tanárnő kíséretében képviselték iskolánkat az MLSZ FairPlay labdarúgó bajnokságon. 2023.12.06.-án rendezték az első fordulót Dunakeszin ahol a lányok két 3-0 ás vereség után 1:0 győzelemmel a harmadik helyen várják a tavaszi folytatást. Gratulálunk a lányoknak!

KSZJ hírek

2024 . 02 . 19

Hamvazószerdai szentmise

Hamvazószerdával megkezdődött a 2024-es év Nagyböjtje. A február hónap közös liturgikus alkalma volt ez a nap, amelyet szentmisével ünnepeltünk az iskola aulájában. A mise videófelvételét Youtube-csatornánkon tekinthetik meg.

KSZJ hírek

2024 . 02 . 14

Szabó Anna hárfakoncertje a KSZJ-ben

Február 12-én Szabó Anna hárfaművész örvendeztette meg a KSZJ diákságát különleges hangulatú koncertjeivel (Youtube-csatornánkon megtekinthető). Korosztálytól függetlenül emlékezetes élmény volt számunkra. Köszönet Nacsa Ildikó tanárnőnek a szervezésért!

KSZJ hírek

2024 . 02 . 09

Szónokverseny

Az előző évek hagyományához híven, ebben a tanévben is csatlakoztunk az Eötvös József Kárpát-medencei középiskolai szónokversenyhez. Az iskolai fordulóra 2024. február 8-án került sor. Komáromi Tas (10.a) végzett az első helyen, Barabás Bíborka (11.b) lett a második, és Pintér Apolka (10.b) kapta a harmadik helyezést.

KSZJ hírek

2024 . 02 . 06

Házasság heti előadásra invitáljuk a házaspárokat

Kedves Házaspárok! A Házasság Hete alkalmából szeretettel hívunk benneteket február 13-án, (kedd) 19 órakor Uzsalyné Pécsi Rita előadására a KSZJ aulájába. Címe: Egymás kedvéért születtünk.

KSZJ hírek

2024 . 01 . 30

Ezüst minősítés a trombita-versenyen

A Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Szakgimnázium által rendezett Országos Zeneiskolai Trombita versenyen, Török Bernát Péter 5. osztályos tanuló ezüst minősítést nyert. Gratulálunk Bernátnak és felkészítő tanárainak!

KSZJ hírek

2024 . 01 . 29

Nyári zarándoktábort hirdetünk

Kedves Szülők, Kedves Diákok! A KSZJ és a Zsámbéki Premontrei Technikum Szakképző Iskola és Gimnázium 6-12. évfolyamos tanulóival nyáron, július 20-26. között újra elindulunk a Zarándoktáborba. Idén egy új helyszínt járunk végig a Tata-Vértestolna-Péliföldszentkereszt-Dorog-Pilisszentlélek-Esztergom útvonalon. Jelentkezéshez és további részletekért kattintson!

KSZJ hírek

2024 . 01 . 18

Iskolakóstolgató a leendő első osztályosoknak

Kedves Szülők, a leendő első osztályosoknak és szüleiknek szóló programokért, kérem kattintson! A regisztrációhoz kötött eseményekre január 26-ig lehet jelentkezni (a kszj.hu oldal betöltésekor felugró ablak).

KSZJ hírek

2024 . 01 . 16

Központi írásbeli vizsga-információk

2024. január 20-án szombaton kerül sor a központi írásbeli felvételi megírására. A legfontosabb tudnivalókért kérem, kattintson!

KSZJ hírek

2023 . 12 . 22

Rajzpályázat eredményhirdetés

December 12-én, kedden iskolánk adott helyszínt a Boldog Gertrúd Központ Család- és Gyermekjóléti Szolgálata által kiírt rajzpályázat eredményhirdetésének. A díjátadón közreműködött Juhász Éva Rikovéra nővér, Bárándiné Jánossy Enikő Boldog Gertrúd Központ intézményvezetője, Bárdos Júlia művészettörténész és Várkonyi György képzőművészet tanárunk. Gratulálunk a pályázó tanulóinknak! Nézzék meg a képtárunkat is!

KSZJ hírek

2023 . 12 . 22

Dobogós helyezés a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen

Nyolcadikosaink csapata kiválóan szerepelt a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen. A körzeti fordulóban 3. helyezést értek el, és bejutottak az országos írásbeli döntőbe. A döntőben az induló 81 csapat között a 34. helyen végeztek. Gratulálunk a szép eredményhez! A csapat tagjai: Kisics Johanna, Csanaki Ádám, Szigeti-Bók Csenge, Széplaki Enikő.