TanévnaptárIskolaDiákokSzülőkKiállításokElérhetőségek

Aktuális

Október 7-én a Keresztelő sportpályáján zajlott a második Magyarok Nagyasszonya Énekes Iskolás Focibajnokság. A sporteseményre 12 énekes iskolás diákcsapat nevezett a rendező iskolán kívül a budapesti Szent Angéla Ferences és a biatorbágyi Czuczor Gergely iskolából. Bővebben:


2017. szeptember 22-én, pénteken nyílt kiállítás diákjaink munkáiból iskolánk mindkét kiállító termében. Az AAP projekt keretében Kungl György műveit mutatjuk be.

Bővebben: 


2017. augusztus 28–29-én tantestületünk 37 tagja hagyományos, tanévkezdő, „ottalvós” lelkigyakorlaton vett részt Tihanyban, a Szent Kristóf Vendégházban.
Bővebben:


2017. szeptember 22-23-án volt a kilencedikesek gólyatábora Péliföldszentkereszten.  A jól sikerült kirándulás során a nevetésből volt a legtöbb. No és csocsózás, foci és röplabda... Szombaton egy rövid kirándulást tettünk a barátságtalan időben a festői Öreg-kőhöz.

Bővebben: ITT


Augusztus 31-én, 17 órakor tartottuk a 2017/2018-as  tanév megnyitóját iskolánkban. A szentmisén a Szentlelket hívtuk segítségül (Veni Sancte), hogy az új tanévben is erősítsen mindannyiunkat. Képes beszámoló ITT.


Nyári táboraink 2017-ben

A nyár folyamán sok izgalmas tábort szerveztek tanáraink: napközis, énekes iskolai, képzőművészeti, gyerek-építőtábor. Ezeken kívül sok diákunk vett részt a városi focitáborokban is. 
Bővebben itt olvashat ezekről.

Építőtábor
Július utolsó hetében volt a szokásos gyerek-építőtáborunk. Amikor megérkeztünk a premontrei romterületre, a várt embermagasságú csalán helyett szépen lekaszált terület fogadott bennünket. Köszönjük az erdőgazdaságnak és Edinának, hogy gondoskodott erről. Ez azért is volt különösképpen is jó, mert egész héten esett az eső és csak hétfőn délelőtt (bőrig ázva) és pénteken tudtunk dolgozni a területen. Közben Vérteskozmán elkészítettünk egy keresztet Haller Szilveszter tanár úr segítségével, amelyet végül pénteken fel is állítottunk az egykori templom szentélyénél. Szeptember 17-én, du. 4 órakor vesperás keretében áldjuk meg a keresztet. Ezt a programot a Szakrális Művészetek Hete ill. a Kulturális Örökség Napjai programfüzetben is jeleztük....

Az iskola befejeztével megkezdődtek napközis táboraink. A 4.a osztály, osztályfőnökével, Sallai Kati nénivel ma a bicskei uszodát látogatta meg. Köszönjük a napközis tábort szervező pedagógusok és segítőik munkáját!